Mod livrare

Curier – Livrarea produselor aflate in stoc se va face in 1-2 zile lucratoare in functie de ora plasarii comenzii si modalitatea de plata. In functie de adresa de livrare pot exista km suplimentari, crescand astfel costul de livrare.
Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii in prezenta curierului pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Mod returnare

Clientul are drept de retur in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului facand o solicitare prin email sau telefon. Transportul aferent va fi suportat de catre client, folosind acelasi serviciu de transport conform expedierii initiale. Se va inapoia contravaloarea ramasa in cel mult 14 de zile de la primirea returului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, retur repetat etc. Ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
OG 34/2014 – Articolul 16 – Exceptari de la dreptul de retragere:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art.9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.”

Mod plata

Ramburs – Puteti plati achitand contravaloarea coletului in momentul primirii acestuia de catre Curier.
Card – Puteti plati achitand contravaloarea coletului online prin card bancar

Termeni

Informatiile din acest site sunt actualizate permanent, asadar acestea pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Prin inregistrarea unei comenzi, cumparatorul este de acord cu folosirea datelor personale in scopul mentionat mai jos.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica/anula o comanda creata in cazul unor erori tehnice sau in cazul in care clientul este de rea credinta.
Stoc – Stocul produselor se actualizeaza regulat insa este posibil sa existe un decalaj al acestora, asadar dupa plasarea comenzii este posibil sa va confirmam sau infirmam stocul produselor si livrarea comenzii dvs.
Ne rezervam dreptul de a schimba in orice moment continutul acestui site, preturile si grila de discount fara nici un fel de notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile si/sau imaginile produselor, acestea au caracter informativ. In cazul in care acestea nu sunt corecte si/sau trebuiesc modificate, utilizatorul este rugat sa ne contacteze.
Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA
Intr-o comanda se poate folosi un singur cod promotional (voucher), pagina de comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi comanda. Valabilitatea codurilor promotionale este in general de 10 zile de la promovare, insa poate fi prelungita fara o notificare in prealabil. Promotiile nu se cumuleaza intre ele, se va aplica reducerea cea mai mare. Promotiile aplicate in baza comenzilor sunt valabile doar in cazul comenzilor finalizate cu succes cu un cont valid pe platforma.

Date personale

Datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii de cont, comanda, facturare, livrare a coletului si trimitere oferte prin email. In cazul in care clientul nu doreste inregistrarea unui cont online, poate genera o comanda folosind metoda “Neautentificat/Guest”.
Clientul are dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal / dezabonare / stergere de cont prin email sau telefon afisat in rubrica de Contact.
Datele personale nu vor fi transferate altor terti in afara scopului prezentat anterior.